Laden Evenementen

(geannuleerd) Anne Wil Blankers, Hans Croiset en meer met de voorstelling ‘Het oog van de storm’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
30 november 2021
Tijd:
20:15 tot 21:45
Prijs: Variërend

Op dinsdag 30 november komen Anne WIl Blankers, Hans Croiset e.a. naar Schouwburg Concertzaal Tilburg met hun voorstelling ‘Het oog van de storm’. De voorstelling start om 20:15 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Lijkt het jou leuk om bij deze komische voorstelling te zijn? Lees dan snel verder en bestel je tickets.

De voorstelling

Na het bejubelde stuk De Vader en de komische voorstelling De Waarheid kunnen we opnieuw genieten van een toneelstuk van het Parijse wonderkind Florian Zeller, één van de meest gespeelde en bejubelde toneelauteurs van dit moment. In Het oog van de storm volgen we André en Madeleine, die al meer dan vijftig jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward. Zij een toegewijde en sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Dit weekend zijn hun dochters, Anne en Elise, naar het ouderlijk huis gekomen om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

Interesse

Lijkt het jou leuk om naar deze voorstelling te gaan? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Kaarten voor de eerste rang kosten €32,50, €26,- voor de tweede en €23,- voor de derde. Bestel je kaarten snel want op=op.