Laden Evenementen

(geannuleerd) Betoverende Pianisten bij Het Cenakel

Informatie
Datum:
21 november 2021
Tijd:
16:00 tot 18:00
Prijs: €22,50

Op 21 november 2021 om 16:00 uur ‘Betoverende Pianisten’ bij Het Cenakel. Pianiste Nadejda Vlaeva betovert ieder met het mooiste piano geluid. Kosten van deze middag/avond zijn €22,50. Betalen kan bij aanvang van het concert. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder voor alle informatie.

Het concert

Op haar nieuwste cd speelt zij de recentelijk ontdekte 2e Sonate van de romantische Oekraïnse componist Sergei Bortkiewicz. Hiervoor werd zij onderscheiden met de Musicweb Recording of the Year. Nadejda Vlaeva trad op in vele belangrijke zalen in Amerika, Europa en Azië zoals Carnegie’s Zankel Hall, Lincoln Center en het Concertgebouw te Amsterdam. Ze woont op het ogenblik met man en dochter in New York City.

Nadejda Vlaeva

Nadejda Vlaeva werd geboren in Sofia, Bulgarije en won al op vijftienjarige leeftijd de eerste prijs op het Liszt Concours in Lucca, Italië. Zij studeerde onder andere in Amsterdam bij Jan Wijn aan wat toen het Sweelinck Conservatorium heette. Zij behaalde vele prijzen op internationale concoursen en ontving de Yamaha Award voor de beste Brahmsvertolking op het belangrijke concours in Weimar, Duitsland. Voor het label Hyperion nam zij onalledaags repertoire op zoals de complete Saint-Saëns transcripties van het werk van Bach. Ze ontving de ‘Grand Prix du Disque’ voor haar cd met werk van Liszt.

Extra informatie

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Dat kan! Kaarten voor deze avond kosten €22,50. De kaarten worden aan de deur afgerekend dus zorg dat je wat eerder komt zodat je hier alle tijd voor hebt en je rustig kan plaatsnemen voor het concert. Reserveer online alvast gemakkelijk je plaats voor het concert via de website.