Laden Evenementen

(geannuleerd) De Grote Tilburgse WinterBBQ op de Paleisring

Informatie
Datum:
19 december 2021
Tijd:
12:00 tot 21:00
Prijs: Gratis

Gaaf winters evenement in de Tilburgse binnenstad! Op zondag 19 december organiseren The Cat’s Back en Het Elfde Gebod een grote WinterBBQ op de Paleisring. Wat je kunt verwachten? Verschillende soorten barbecues met heerlijke huisgemaakte gerechten zoals je ze ziet op authentieke Duitse markten. Ook staan er kersthuisjes met daarin een glühweinbar en draaien vinyl dj’s de lekkerste platen. 
Maar dan is nog lang niet alles. Er wordt een groot en verwarmd terras gecreëerd met maar liefst 150 zitplekken. Het hele plein wordt vanzelfsprekend aangekleed in kerstsferen, er is een kerstman aanwezig en er komt een kerstkoor langs.

Driegangen barbecue keuzemenu

De gehele dag kun je langskomen voor een borreltje en lekkere gerechtjes van de barbecue. Neem lekker plaats aan de hoge tafels op het plein en dompel je onder in kerstsferen. Ook is het mogelijk om te reserveren op het verwarmde terras of binnen in de twee horecazaken. Bij een reservering kies je voor een compleet driegangen keuzemenu van de barbecue. Optioneel kan dit nog worden uitgebreid met andere heerlijke bijgerechten.

De reguliere keukens van The Cat’s Back en Het Elfde Gebod zijn die dag gesloten. Het menu wat wordt geserveerd tijdens De Grote Tilburgse WinterBBQ kun je vinden op deze website.

Reserveren

Wil je reserveren voor dit leuke evenement en het driegangen keuzemenu van de barbecue? Stuur dan een mailtje naar info@hetelfdegebod.eu of info@thecatsbacktilburg.nl. Zet in dat mailtje het tijdstip, aantal personen waarmee je wilt komen en je voorkeur voor het terras of een plekje binnen bij Het Elfde Gebod of The Cat’s Back. Ben er snel bij want vol is vol.

Op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen? Check dan dit Facebook-evenement.