Laden Evenementen

(geannuleerd) Familievoorstelling ‘Een feest om te janken’ (4+) bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
27 december 2021
Tijd:
13:30 tot 14:30
Prijs: €8,

Op maandag 27 september om 13:30 uur zie je de voorstelling ‘Een feest om te janken’ (4+) bij De Nieuwe Vorst. In deze familievoorstelling voor de feestmaanden dompelt House of Nouws kleuters en hun verzorgers onder in een lenige mimestudie naar verwachtingen. Om zich samen af te vragen of niks willen soms meer plezier geeft dan alles willen. Deze voorstelling vindt plaats tijdens Spruit kinderfestival. Wil jouw kind hier graag naar toe? Lees dan snel verder voor alle informatie!

Een feest om te janken

Alles staat klaar. Er zijn feestelijke gasten, er hangen slingers en er is een veelbelovend cadeau. Maar de twee jarigen stralen niet. Ze lijken eerder gespannen en nogal druk. Voor wie is de taart? Voor wie komen de gasten? Het lukt niet zo goed om alle shine eerlijk te delen. En dan begint het cadeau ook nog te groeien.

Veel kinderen moeten op hun eigen kinderfeestjes ongewild de hele dag door huilen. De feestmaand december is al helemaal een garantie voor tranen. Een feest om te janken is een voorstelling met een hoog tempo en fysiek spel over de ellende die door verlanglijstjes wordt veroorzaakt.

Interesse?

Wil jij naar de voorstelling van ‘Een feest om te janken’ met jouw kind? Bestel dan jouw kaartjes via de website van De Nieuwe Vorst! Een kaartje kost €8,-.