Laden Evenementen

(geannuleerd) Feestelijke voorstelling ‘Kasimir & Karoline’ bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
23 december 2021
Tijd:
20:30 tot 21:30
Prijs: Variërend

Op donderdag 23 december om 20:30 uur zie je de voorstelling ‘Kasimir & Karoline’ bij De Nieuwe Vorst. Dit is een feestelijke voorstelling op een feestelijke locatie: een kermis. Een sociaal-kritisch volksstuk van Ödön von Horváth over hoe we ons gevoel van eigenwaarde, geluk en identiteit afmeten aan onze maatschappelijke en financiële status. Wil jij deze voorstelling graag zien? Lees dan snel verder voor alle informatie.

Kasimir & Karoline

De kermis; een over de top wereld van excessen, bier, fonkelende lichtjes, harde muziek en suikerspinnen. Hier komen mensen uit verschillende klassen elkaar tegen, van rijke zakenmannen tot hoeren. Ondertussen stevent het land af op een nieuwe economische crisis.

Een van de kermisbezoekers is Kasimir, die net zijn baan als taxichauffeur is verloren. Hij is ervan overtuigd dat zijn vriendin Karoline hem om die reden niet meer wil. Weggeduwd door Kasimir richt Karoline haar pijlen op andere mannen…

Muziek

In Kasimir en Karoline is muziek constant aanwezig. De muziek geeft een feeststemming weer, maar door de politieke protestnummers vormt de muziek ook een inhoudelijke kritische laag binnen de voorstelling.

Interesse?

Wil jij de voorstelling ‘Kasimir & Karoline’ graag zien? Bestel dan jouw kaartje via de website van De Nieuwe Vorst! Een kaartje kost €17,- en studenten krijgen €7,- korting.