Laden Evenementen

(geannuleerd) Het Olga Vocaal Ensemble bij Het Cenakel met hun kerstalbum ‘Winter Light’

Informatie
Datum:
21 december 2021
Tijd:
20:15 tot 21:45
Prijs: Variërend

Op dinsdag 21 december komt het Olga Vocaal Ensemble naar Het Cenakel. Deze avond staat in het teken van hun nieuwe cd: Winter Light. De voorstelling start deze avond om 20:15 uur maar de zaal zal al eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Lijkt het jou leuk om naar dit mooie kerstconcert te gaan? Alleen, met je familie of met vrienden? Lees hier dan snel alle info over de voorstelling!

De voorstelling

Een langgekoesterde wens van de mannen van Olga Vocal Ensemble is dit jaar in vervulling gegaan, namelijk het opnemen van een Kerst-album. In december presenteren de heren dit album, genaamd ‘Winter Light’ in verschillende concertzalen in Nederland. Het programma bestaat uit bekende en minder bekende Kerst-/Winter-liederen, natuurlijk zoals altijd met een Olga-twist! Olga Vocal Ensemble is een jonge a capella zanggroep die oude tradities op een frisse manier benadert. Ze combineert enthousiasme, humor en drama met oprechte vocale helderheid om jong en oud in vervoering te brengen. Het ensemble staat bekend om haar unieke programma’s, waarin ontroerende klassieke muziek samenkomt met populair repertoire – van middeleeuwse IJslandse drinkliederen tot nostalgische hits uit grootmoeders tijd. Olga Vocal Ensemble is opgericht in 2012 aan het Utrechts Conservatorium. Met Nederlandse, IJslandse, Engelse en Russische zangers en muziek van over de hele wereld is ze een echt internationaal ensemble. Ze heeft al talloze succesvolle concertenreeksen gebracht, in binnen- en buitenland, waaronder een tournee door de Verenigde Staten in 2017. Het ensemble heeft inmiddels vier albums opgenomen, waaronder het nieuwe Kerstalbum ‘Winter Light’ in 2021.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om bij deze toffe kerstvoorstelling te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Kaarten kosten €19,50 maar studenten en personen ouder dan 65+ betalen slechts €10,-. De voorstelling duurt van 20:15 tot 21:45 uur (90 min).