Laden Evenementen

(geannuleerd) Kerstconcert bij Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
22 december 2021
Tijd:
19:30 tot 20:30
Prijs: €17,50

Op zondag 22 december is er een sfeervol kerstconcert uit de romantische periode bij Het Witte Kasteel. Een kaartje kost €17,50. Het concert begint om 19:30 uur. Lijkt jou dit wat? Lees dan snel verder!

Concert in kerstsfeer

In de intieme huiskamer van Het Witte Kasteel kunt u, samen met de andere gasten, genieten van een concert in kerstsfeer. Beleef dit concert alsof u zich bevindt in de 19e eeuw. Het wordt een bijzondere avond, met muziek en een kerstverhaal uit de Romantische periode. Kortom: een concert als mooie en stijlvolle opmaat voor de feestdagen!

Hanna, Manon, Theo en Ben zijn vier muziekvrienden die elkaar hebben leren kennen op het conservatorium. Ze kijken er naar uit om samen prachtige liederen, onder andere van Robert Schumann, te zingen en spelen.

Biografie Hanna en Manon

Duo for a While wordt gevormd door Hanna de Bruin, mezzosopraan, en Manon Berendschot, pianiste. Samen willen zij u ‘for a while’ een ontsnapping bieden aan het dagelijks leven door u mee te nemen naar een andere tijd en plaats. Hanna neemt de mensen mee met haar expressie en warme, volle klank. Manon ondersteunt of antwoordt op het verhaal in de pianobegeleiding

Biografie Theo en Ben

De pianist Ben van Daal en de Bariton Theo Decloedt kennen elkaar sinds het eerste jaar van hun conservatoriumopleiding. Ze werkten samen aan verschillende projecten en traden verscheidene malen samen op. De aandacht ligt bij de interpretatie van Romantisch repertoire. Beide mannen hebben een sterke affiniteit met de natuur en het buitenleven en zoeken naar manieren om dat in hun muziek te laten doorklinken. Op dit moment zijn Ben en Theo bezig met de ‘Dichterliebe’ van Robert Schumann en ‘Songs of Travel’ van Ralph Vaughn Williams. Naast bestaand romantisch repertoire is er binnenkort een nieuwe compositie van Ben’s hand te horen op teksten van Piet Paaltjens

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn! Ga dan naar de website van Het Witte Kasteel!