Laden Evenementen

(geannuleerd) Kerstconcert ‘Waar is de ster’ bij Het Cenakel in Tilburg van Stichting Muziek Nu

Informatie
Datum:
18 december 2021
Tijd:
20:00 tot 21:30
Prijs: €13

Op zaterdag 18 december komt Stichting Muziek Nu naar Het Cenakel en spelen ze hun kerststuk. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Dat kan! Lees snel verder voor alle info.

Het concert

Deze kerst vervolgt Stichting Muziek Nu haar concertserie: ‘O, Kerstnacht…’ waarin steeds een ander onderdeel van het kerstverhaal aanleiding geeft tot een bonte mix van nieuwe en oude muziek, beelden en verhalen. Na eerdere edities in deze serie met de titels ‘Elke vogel…’, ‘Welkom in de stal..’ en in 2019 nog ‘De Pastorale’, nemen ze dit jaar de ster als centraal thema.

Weer met publiek

Stichting Muziek Nu streeft in haar concerten altijd naar verrassende wendingen en nieuwe vormen. Vorig jaar waren ze vastbesloten dit programma vanwege de coronaperikelen online te brengen, maar vanwege de afgekondigde lockdown was het ook voor de musici niet mogelijk samen te komen. Daarom is Muziek Nu erg blij dat het dit jaar wel kan, en ook weer gewoon mèt publiek. En bovendien met toegevoegde onderdelen, zoals enkele liedjes van Harry Bannink, uitgevoerd door het duo Leistra & van Baest dat hier al op meerdere plekken in het land furore mee maakte.
Daarnaast hoor je tijdens deze editie van het kerstconcert piano, klarinet, basgitaar, slagwerk, een spreker en een solist. Er komen uiteraard nieuw-gecomponeerde werken voorbij, en ook bekendere klassieke werken. Doordacht, toegankelijk, maar ook altijd de verwachting dat je niet weet wat je kunt verwachten.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. De voorstelling start om 20:00 uur en zal tot 21:30 uur duren. Tijdens de voorstelling is er geen pauze. De zaal zal al eerder open zijn zodat je alvast rustig plaats kunt nemen en eventueel een drankje kan nuttigen (20:00 uur sluiting horeca in verband met corona regels).