Laden Evenementen

(geannuleerd) Kerstontmoeting bij Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
12 december 2021
Tijd:
15:00 tot 20:00
Prijs: Gratis

Op zondag 12 december is er een kerstontmoeting bij Het Witte Kasteel. Het begint om 15:00 uur. Kom genieten van de gezellige kerstsfeer! Lees snel verder voor meer informatie.

Wat kun je verwachten?

Kom alvast in kerststemming en geniet op de binnenplaats van Het Witte Kasteel vanaf 15.00 uur van warme chocomel, glühwein, stamppotten en meer winterse lekkernijen! Smelt marshmallows bij het kampvuur en proost onder het genot van live muziek met elkaar. Iedereen is welkom om in feestelijke wintersferen het einde van het jaar te vieren en een voorproefje te nemen op de gezellige feestdagen.

Voedselbank gemeente Loon op Zand

Deze dag staan we ook even stil bij gezinnen die geen (financiële) middelen hebben om deze periode warm en gezellig te maken. De Voedselbank in Loon op Zand zet zich in voor al deze mensen en wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Er is een mogelijkheid om een donatie te doen in de daarvoor bestemde bus of om houdbare levensmiddelen (ook snoepjes) achter te laten. Alle donaties, in welke vorm dan ook, zullen op 17 december aangeboden worden aan de Voedselbank.

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Ga dan naar de website van Het Witte Kasteel voor meer informatie.