Laden Evenementen

(geannuleerd) Kostuumdrama ‘Odette, kater en de lul’ bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
09 december 2021
Tijd:
20:30 tot 21:30
Prijs: Variërend

Op 9 december om 20:30 uur zie je de voorstelling ‘Odette, kater en de lul’ bij De Nieuwe Vorst. Dit is een futuristisch kostuumdrama van performancecollectief La Isla Bonita. Een fysiek onderzoek naar wat de toekomst van de mensheid – met betrekking tot seksualiteit en voortplanting – gaat zijn met de naderende technologische vernieuwingen. Wil jij deze kostuumdrama graag zien? Lees dan snel verder voor alle informatie.

Odette, kater en de lul

Na de succesvolle voorstellingen La Lucha Libre, Atlantis en De Managers, maakt La Isla Bonita een feministisch pleidooi voor lichamelijkheid en de verschuivende rollen van man/vrouw/non-binair/trans-personen wanneer technologie een belangrijke rol krijgt in het voortplantingsritueel. Gehuld in de draperieën van het hemelbed voor een Aerial dance, houdt het collectief een pleidooi voor lichamelijkheid. Een voorstelling gemaakt vanuit nieuwsgierigheid naar de toekomst met zijn nieuwe vormen en ideeën over vruchtbaarheid. Is ectogenese, waarbij nieuw leven groeit in met vloeistof gevulde biozakken, de oplossing voor de ongelijkwaardigheid?

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Bestel dan je kaartje via de website van De Nieuwe Vorst. Een kaartje kost €17,- en studenten betalen €10,-.