Laden Evenementen

(geannuleerd) Opera Zuid met voorstelling ‘Roméo & Juliette’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
02 december 2021
Tijd:
20:15 tot 22:40
Prijs: Variërend

Op donderdag 2 december komt Opera Zuid met hun voorstelling ‘Roméo & Juliette’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling start om 20:15 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Lijkt het jou leuk om deze voorstelling te bezoeken? Lees dan snel verder en bestel jouw kaarten.

De voorstelling

Als Romeo en Julia elkaar ontmoeten, is het liefde op het eerste gezicht. Maar hun rivaliserende families doen er alles aan om de twee uit elkaar te houden. Een strijd die de geliefden uiteindelijk de dood in jaagt. Charles Gounod baseerde zich voor zijn opera Roméo et Juliette op het populaire toneelstuk van Shakespeare. Gounod, eveneens bekend van zijn opera Faust, laat de schoonheid en kwetsbaarheid van het jonge paar op indringende en intieme wijze horen. Hij richt zich met maar liefst vier verrukkelijke duetten op de persoonlijke gevoelens van de minnaars. Opera Zuid kiest met de succesvolle Zwitserse regisseur Julien Chavaz en de jonge Oostenrijkse dirigent Philipp Pointner opnieuw voor een frisse blik op een klassiek verhaal.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om bij deze voorstelling te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Kaarten voor de eerste rang kosten €39,50, €31,50 voor de tweede en €27,50 voor de derde. Jongeren betalen slechts €12,50. Wees er snel bij want de tickets gaan hard en op=op.