(geannuleerd) Panama Pictures met voorstelling ‘The Future is not what it used to be’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
01 december 2021
Prijs: Variërend
Locatie:Schouwburg Concertzaal Tilburg

Op woensdag 1 december komt Panama Pictures met hun voorstelling ‘The Future is not what it used to be’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling start om 20:15 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Lijkt het jou leuk om deze voorstelling te bezoeken? Lees dan snel verder en bestel je kaarten.

De voorstelling

Alles is voortdurend in beweging. Niets blijft ooit hetzelfde. Het werk van het Brabantse gezelschap Panama Pictures gaat in The Future is not what it used to be letterlijk de hoogte in. Zwevende objecten vormen een surrealistisch en poëtisch universum. Een voelbare impact van de bewegingen maken het risico echt. Panama Pictures combineert dans, acrobatiek en livemuziek in deze meeslepende en krachtige voorstelling. De bewegingen worden voortgestuwd door een nieuwe spannende compositie van huiscomponisten Strijbos & van Rijswijk in samenwerking met muzikant en performer Davide Bellotta.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om bij deze voorstelling te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. De kaarten kosten €19,50 voor de eerste rang, €15,50 voor de tweede en €13,50 voor de derde rang. Wees er snel bij want de kaarten gaan snel en op=op. De voorstelling duurt van 20:15 tot 21:15 uur.