logo
Laden Evenementen

(geannuleerd) Rix Culi Pub Quiz Diner bij Gastrobar Rix

Informatie
Datum:
07 december 2021
Tijd:
19:00 tot 23:00
Prijs: €39,00

Hou jij wel van lekker eten en een spelletje? Dan heeft Gastrobar Rix het perfecte recept voor een gezellige avond uit. Weet jij echt alles van eten en wat daar bij komt kijken? Kan jij geblinddoekt kruiden herkennen aan de geur? Kan jij een gerecht herkennen aan alleen de ingrediënten? Of weet jij welke Engelse band zingt over groente? Trommel dan jouw foodie friends op en doe mee aan het eerste Rix Culi Pub Quiz Diner op 7 december.

Wat kun je verwachten?

We serveren een driegangen menu en tussen de gangen door spelen we een super gezellige pubquiz! De quiz bestaat uit verschillende rondes waarin wij jouw culinaire kennis op de proef stellen. Van een proefronde tot aan een muziek ronde. Alles wat over eten gaat kan voorbij komen in deze toffe pub quiz!

Meedoen?

Verzin een originele teamnaam (hier zijn ook punten mee te verdienen) en geef jouw team van 4 of 5 personen op via info@rix-tilburg.nl. Kosten voor de avond zijn €39,00 per persoon. Dat is inclusief het diner, quiz en een welkomstdrankje! We starten om 19:00 uur met een amuse en het voorgerecht.