Laden Evenementen

(geannuleerd) Soof 3 tijdens Ladies Night bij Pathé

Informatie
Datum:
08 december 2021
Tijd:
19:40 tot 23:00
Prijs: €15,50

Op 8 december 2021 is het weer zo ver, Ladies Night bij Pathé Tilburg Stappegoor. Ditmaal draaien ze de film Soof 3. Lijkt het jou nu leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder voor alle info.

Soof 3

Maak je klaar voor een gezellige avond! Pathé Ladies Night is een speciale filmavond voor jou en je vriendinnen. Ditmaal met de komedie Soof 3. In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Interesse

Lijkt het jou leuk om bij deze Ladies Night te zijn? Dat kan! De kaartjes kosten €15,50. Bestel je kaarten gemakkelijk via de website en zorg dat jij er bij bent.