Laden Evenementen

(geannuleerd) Spruit Kinderfestival in Tilburg

Informatie
Datum:
27 december 2021 09:00
-
30 december 2021 17:00

Van 27 tot en met 30 december is het Spruit Kinderfestival. Op allerlei locaties in het centrum ontdek je bijzondere dansvoorstellingen, concerten, theatervoorstellingen, films en kunnen kinderen zelfs naar een echt feest! Lees snel verder.

Activiteiten

Met meer dan 20 verschillende programma’s op 13 locaties valt er voor iedereen wat te beleven. De Nieuwe Vorst presenteert verschillende leuke voorstellingen speciaal voor Spruit Kinderfestival. Daarnaast zijn er elke dag de beste kinderfilms voor alle leeftijden door Pop Up Cinama te zien in Cinecitta.

Het programma van Spruit Kinderfestival blijft groeien. Steeds meer bedrijven zetten ook een leuke activiteit op voor het festival. Kijk voor alle activiteiten op deze pagina.

Bezoeken

Wil jij een van de vele activiteiten tijdens Spruit Kinderfestival bezoeken? Spruit Kinderfestival is voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar en alle ouders, opa’s, oma’s en andere mensen die graag mee willen doen. Ga voor meer informatie over Spruit Kinderfestival naar hun website.