Laden Evenementen

(geannuleerd) Stranger Than Paranoia bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
23 november 2021
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: €42,50

Op dinsdag 23 november komt Stranger Than Paranoia met de show ‘Quelques Mélodies’ naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. De voorstelling start om 20:30 in de concertzaal maar de zaal zal al eerder open gaan zodat je alvast plaats kunt nemen. Lees snel verder voor alle info.

Het concert

Een concert om naar uit te kijken: Ibrahim Maalouf, een van de populairste instrumentalisten van Europa komt naar onze concertzaal! De Frans-Libanese trompettist en componist Ibrahim Maalouf is een van de grootste vernieuwers en bruggenbouwers in de jazz. Hij verbindt jazz met klassieke en Arabische muziek en staat garant voor een frisse, muzikale smeltkroes.

Voor zijn nieuwste project 40 Melodies werkt Maalouf samen met gitarist François Delporte. Het is zijn meest persoonlijke werk tot dusver. Voor het eerst ontcijfert Maalouf de wortels waar zijn eclectische stijl precies uit voort komt. In zijn veertigste levensjaar keert hij terug naar de veertig melodieën die altijd zijn blijven hangen in zijn jeugd en verankerd zijn in de levenservaringen van nu.

Interesse

Lijkt het jou tof om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Kaarten voor de eerste en tweede rang kosten €42,50. Het concert zal ongeveer van 20:30 tot 22:00 uur duren.