(geannuleerd) Stranger than Paranoia presenteert bij muziekpodium Paradox

Informatie
Datum:
28 december 2021
Prijs: €20,00

Op 28 december presenteert Stranger than Paranoia nieuw concert in muziekpodium Paradox. Het concert begint om 20:30 uur en kost €20,00. Wil jij hier bij zijn? Lees dan verder voor alle info!

Two Places

Two Places neemt je mee op een verrassende tocht langs de orkestrale klank van Brussels Jazz Orchestra, de rhymes van Zediam, de soul van zangeres Monique Harcum en de mix-, scratch-, en samplekunsten van DJ Grazzhoppa. Dit project sloopt muzikale hokjes en creëert nieuwe plekken: Two Places, at once.

Een publiek van jonge hiphopfans, soullovers en doorwinterde jazzcats onthaalde het project met wiegende heupen en groovy applaus. Alle genres die in Two Places aan bod komen, vinden hun roots in de jazz. Zo gingen artiesten niet lang na het ontstaan van hiphop aan de slag met het samplen van jazzopnames, waardoor de sound van BJO ook voor fans van andere genres herkenbaar is.

Naast raptalent Zediam, zangeres Monique Harcum en hiphopgod DJ Grazzhoppa, krijgt BJO het gezelschap van Erik Rademakers (Selah Sue) op elektrische basgitaar en David Thomaere (The Voice, Netsky, Laura Tesoro) aan de toetsen. Two Places evolueert voortdurend van het typische idioom van BJO naar een andere sound, zonder dat die overgangen choqueren. Het is een unieke en veelzijdige rit langs nieuwe muzikale oorden.

Interesse?

Wil je hier bij zijn? Koop dan je kaartje via de website van Paradox. Een kaartje kost €20,00 en het concert begint om 20:30 uur.