(geannuleerd) Theatertour René Mioch bij Pathé Tilburg

Informatie
Datum:
11 december 2021
Prijs: €22,50
Locatie:Pathé Tilburg Centrum

René Mioch maakt vanaf oktober 2021 zijn debuut als verteller in de theater- en bioscoopzalen van Nederland. De eerste voorstelling vindt plaats in Pathé Tuschinski in het kader van het 100 jarig jubileum van deze iconische bioscoop, verder staan er ruim 40 voorstellingen gepland tot en met april 2022. Waarvan de voorstelling in Tilburg op 11 december plaatsvindt.

Al meer dan 35 jaar 

Al meer dan 35 jaar reist Mioch de wereld over om de sterren van het witte doek te ontmoeten, te ondervragen of te volgen. In zijn theaterprogramma spreekt Mioch over zijn belevenissen in de nationale- en internationale entertainmentindustrie. Aan de hand van persoonlijke anekdotes en (vaak nooit vertoonde) archief fragmenten geeft hij een uniek kijkje in de wereld van Glitter & Glamour.

Bekende namen

Er komen tijdens zijn show bijzondere momenten voorbij met bijvoorbeeld Bette Davis, Steven Spielberg, Denzel Washington, Julia Roberts, Meryl Streep, Beyonce, Madonna, Johnny Depp, Brad Pitt, Will Smith, Robert Pattinson en vele anderen. Ook neemt hij je mee naar de filmfestivals van Cannes en Venetië, naar de Oscars, de Gouden Kalveren en Golden Globes.

René zal het ook zeker niet nalaten om van tijd tot tijd speciale gasten bij de voorstelling uit te nodigen en ook praat hij over de actualiteit, nieuwe films en ontwikkelingen in de show-bizz.

Het verhaal van René

Met zijn enorme passie voor film en zijn liefde voor de makers, neemt René het publiek mee in de wereld van regisseurs en acteurs, en geeft hij een inkijkje in hoe het is beroemd te zijn. Want zodra René over zijn werk begint te vertellen komt die wereld, die zo ver weg lijkt, voor een avond heel dichtbij.

Jij als publiek kan meepraten en/of vragen stellen over je idolen, waardoor iedere voorstelling anders zal zijn. Een avond met René staat garant voor entertainment en plezier.

De directeur vertelt

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Wij zijn zeer vereerd dat de allereerste theatervoorstelling van René Mioch zijn première heeft in Theater Tuschinski. De unieke voorstelling is de perfecte start van de feestmaand rond het 100-jarige jubileum van de mooiste bioscoop van de wereld. René is dé Nederlandse filmjournalist en mag uiteraard niet ontbreken in de viering van dit eeuwfeest. Het is uniek dat hij dat hij zijn theatervoorstelling live on stage doet vanaf het podium in de Grote Zaal.“

Rene Mioch

Rene Mioch begon als 16-jarige bij de Amsterdamse Ziekenomroep Radio Lucas. Als 18-jarige free-lancer maakte hij, naast zijn studie, radio interviews voor de KRO en NCRV. Hij was presentator van de Radio 3 NCRV jongerenprogramma Op Stap en Koploper. Bij Veroncia Radio stond hij aan de basis van Club Veronica. In 1985, Veronica werd toen A-omroep, maakte hij de stap naar de televisie. Veronica Film, Veronica Film & Video, en Films en Sterren, wie kent die programma’s niet zijn enkele van zijn goed bekeken TV programma’s. Ook maakt Mioch wekelijks Binge Talks (op YouTube) en hij is als film- & mediadeskundige een graag geziene gast in programma’s als Jinek, Beau, Op1 en Shownieuws

Waar te zien?

De theater tour gaat 2 oktober van start tijdens de feest maand “100 jaar Tuschinski” en is daarna te zien in bijna alle Pathé bioscopen en in theaterzalen door het hele land. Op 11 december is hij te bewonderen in Tilburg. Kaarten kun je bestellen op de website van Pathé.