(geannuleerd) Veul Gère, Mental Theo & meer: Qmusic The Party FOUT! strijkt neer in de Koepelhal!

Informatie
Datum:
11 december 2021
Prijs: €24,45

Heb je zin in een gaaf feestje? Ga dan op zaterdag 11 december naar de Koepelhal in de Tilburgse Spoorzone. Het Foute Feestje met Qmusic The Party FOUT! staat dan namelijk op het programma met een superfoute XXL editie. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. 
Wat je kunt verwachten? Een superfout feest met de gaafste artiesten. Denk aan Veul Gère, Mental Theo, Wilbert Pigmans, Jody Bernal en natuurlijk verschillende Qmusic dj’s. Zij zorgen voor de allergrootste foute hits, foute goodies, slingers, confetti en veel meer. Schaf snel je kaartje aan, trek je meest foute outfit aan en maak er een gigantisch feest van.

Meer informatie over Foute Feestje

Het Foute Feestje staat van 19:00 – 01:00 uur op het programma in de Koepelhal op zaterdag 11 december. Toegang is mogelijk vanaf 18 jaar. Kaarten zijn te koop via deze link. De kaartverkoop gaat hard, dus ben er snel bij.

Heb je vragen over dit evenement? Check dan snel de Q&A op deze website. Op de hoogte blijven van actuele updates? Zet jezelf op aanwezig via dit Facebook-event.