Laden Evenementen

(geannuleerd) Voorstelling ‘Buurmans Keukenparade’ (5+) bij De Nieuwe Vorst tijdens Spruit kinderfestival

Informatie
Datum:
27 december 2021
Tijd:
13:00 tot 14:00
Prijs: €8,

Precies tussen kerst en oud & nieuw, 27 tot en met 30 december, vindt ook dit jaar Spruit kinderfestival plaats. En ook De Nieuwe Vorst heeft tijdens Spruit leuke voorstellingen gepland staan. Zo zie je op maandag 27 december om 13:00 uur de voorstelling ‘Buurmans Keukenparade’ (5+) bij De Nieuwe Vorst. Wilt jouw kind deze voorstelling graag zien? Lees snel veder voor alle informatie!

In een smakelijke ontdekkingstocht door de wereldkeuken ontdekken twee dansers de allerlekkerste recepten van de wereld. Ze vinden een scala aan gerechten en gewoontes die iets vertellen over de bewoners en het land van herkomst.

Buurmans Keukenparade

In welk land mag je slurpen aan tafel? Hoe smaakt vergeten groenten? Is drakenfruit echt gevaarlijk en wat betekent: “de liefde gaat door de maag?”

Plan d- gaat in Buurmans Keukenparade op zoek naar de keuken en de eetgewoontes van de buren. Het hele toneel is een melting pot van geuren, kleuren en smaken. In deze grote wereldkeuken vertellen wij de verhalen over kosher en halal, over kletskoek en Vlaamse friet, over couscous versus een gehaktbal. Koken verbindt culturen en koek en taart is voeding voor de ziel.

In deze keuken vieren wij de wereldkeukenvrede door samen te eten en te leren van elkaars gebruiken en gekkigheden. Voor iedereen van 0-99 jaar en iedereen die van eten houdt…

Enthousiast?

Wil jij met jouw kind naar deze voorstelling? Ga dan naar de website van De Nieuwe Vorst en bestel jouw kaartje. Een kaartje kost €8,-.