Laden Evenementen

(geannuleerd) Voorstelling ‘The Great Escape’ bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
22 december 2021
Tijd:
20:30 tot 21:30
Prijs: Variërend

Op woensdag 22 december zie je de voorstelling ‘The Great Escape’ bij De Nieuwe Vorst. Met een flinke dosis humor en een feilloze timing zoeken Hali en Gerben samen met danseres Laila el Bazi in deze virtuoze thriller hun fysieke grenzen op. Wil jij deze voorstelling graag zien? Lees dan snel verder voor alle informatie! 

The Great Escape

In The Great Escape volgen we drie figuren die onberispelijk hun werk doen, terwijl zij keurig in het pak achter hun bureau zitten. Hun dromen en ambities liggen ergens achterin het archief te verstoffen. Tot op die ene dag, de dag dat een van hen nét iets te diep in de ogen van een collega kijkt. Ineens is niets meer vanzelfsprekend, hun diepste verlangens komen boven en er is geen weg terug.

Hali Neto en Gerben de Jong

Hali Neto en Gerben de Jong vormen al sinds hun jonge jaren het theaterduo Oakwood. Geïnspireerd door Amerikaanse filmhelden als Charlie Chaplin en Laurel & Hardy vermengen zij een nostalgische vorm van theater met poëtische beelden en hedendaagse mime.

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Ga dan snel naar de website van De Nieuwe Vorst en bestel jouw kaartje! Een kaartje kost €17,- en studenten betalen €10,-.