Agenda

bibliotheek midden-brabant

Geef elkaar een goed gesprek: Bibliotheek Wagnerplein organiseert ‘wandelgesprekken’

Wanneer: 17 juni 2021 van 13:30 tot 15:30 Waar: Bibliotheek Midden-Brabant Entree: Gratis

Geef elkaar een goed gesprek: Bibliotheek Wagnerplein organiseert ‘wandelgesprekken’

Wandelen is sinds de coronapandemie razend populair. Zeker nu de temperaturen stijgen, komt er weer van alles in beweging. De Bibliotheek Wagnerplein organiseert daarom een leuke activiteit in de maanden juni en juli, namelijk zogenaamde (coronaproof) wandelgesprekken. Hierbij kunnen mensen elkaar op een nieuwe manier ontmoeten. Al wandelend én naar aanleiding van een mooi boek, ga je in gesprek over interessante thema’s. 

Geef elkaar een goed gesprek

‘Geef elkaar een goed gesprek’, dat is het motto van deze wandelgesprekken. Een goed boek kan namelijk mooie gesprekken op gang brengen en op die manier mensen met elkaar verbinden. De wandelingen gaan plaats vinden in het Quirijnstokpark in samenwerking met Julia van de Griendt van Mindfulness in communicatie.

Op 3 juni vindt de eerste wandeling plaats: wandelend in tweetallen kun je deelnemen aan gesprekken over “Ik en/in de natuur”. Dit zal gebeuren op een dialogische manier. Door te luisteren naar de ervaring van een ander krijg je zelf wellicht nieuwe inzichten. Vervolgens vinden er nog twee edities van de wandelgesprekken plaats, op 17 juni en 1 juli.

De jongen, de mol, de vos en het paard

De wandelgesprekken zijn geïnspireerd op het boek ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’. Dit is een bijzonder verhaal met levenswijsheden over vriendschap, liefde en levenskunst. Bibliotheek Midden-Brabant nodigt je van harte uit om mee te wandelen.

De planning

Donderdag 3 juni 9.30 uur tot 11.30 uur

Thema: Ik in/en de natuur

Donderdag 17 juni 13.30 uur tot 15.30 uur

Thema: Leven zonder franjes

Donderdag 1 juli 18.30 uur tot 20.30 uur

Thema: Tevredenheid

Aanmelden

Aanmelden voor dit wandelgesprek doe je hier. De deelname is gratis.

Locatie