Laden Evenementen

Genieten van harp en klarinet bij de Harmonie

Informatie
Datum:
01 mei 2022
Tijd:
11:30 tot 11:30
Prijs: €12,50
Locatie:de Harmonie
harp en klarinet

Op 1 mei vanaf 11:30 uur is het bij de Harmonie genieten geblazen van harp en klarinet. Harpiste Michelle Sweegers en klarinettist Jooske van Andel zullen op deze zondagmiddag optreden. Wil jij hierbij zijn? Lees dan snel verder voor alle informatie. 

Over het duo

Al sinds 2012 vormen harpiste Michelle Sweegers en klarinettist Jooske van Andel een vast duo. Dit duo is opgericht toen zij samen aan de Academie Muzikaal Talent te Utrecht studeerden. Ze kregen daar hun eerste lessen in kamermuziek en kwamen er al snel achter dat ze behalve een muzikale, ook een vriendschappelijke klik hebben. Ze voelen elkaar aan en brengen altijd plezier mee op het podium. Michelle en Jooske zijn als duo in de prijzen gevallen bij onder andere het Kamermuziekconcours Gelre, Prinses Christina Concours en het Kamermuziekfestival te Hoorn. Op jonge leeftijd mochten ze samen al optreden op het Slotgrachtconcert te Schagen en ze zijn ook al uitgenodigd bij radio 4. De combinatie van klarinet en harp brengt een unieke en warme klank teweeg. Samen verkennen Michelle en Jooske zoveel mogelijk repertoire en ook het arrangeren voor hun instrumenten doen zij vaak zelf. Op 30 januari 2022 werd hun debuut album ‘Movement’ gepresenteerd tijdens een CD presentatie concert in De Heerlijkheid Eck & Wiel. Op deze CD is onder andere het nieuwe werk: ‘Movement for Clarinet and Harp’ van Dennis Hazennoot te vinden. Dit stuk heeft Hazenoot in opdracht van het Duo Sweegers en van Andel geschreven.

de Harmonie

De Harmonie houdt de Tilburgse waarden graag hoog. We zijn laagdrempelig, er is hier geen haast, we hebben oog voor tradities en houden vooral van lekker en goed eten en drinken. Dit sociëteitspand is al eeuwen de ontmoetingsplek en die status houden we in ere. Houd daarom dat uitbundige bruiloftsfeest bij ons, eer je naaste tijdens een eervolle condoleance of imponeer die waardevolle klant met een zakelijke lunch. Hier, in het hart van Tilburg. Wij denken graag met je mee, zodat je altijd de juiste toon aanslaat. Profiteer van ons toonaangevend maatwerk en een voortreffelijke kaart, die varieert van kalfswang tot kroket! Ontdek het zelf en kom langs!

Tickets

Een entree kaartje kost € 12,50 per persoon (drank niet inbegrepen). Je kunt een kaartje kopen via adsmeulders013@gmail.com