logo
Laden Evenementen

George Baker “50 jaar live” bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
06 november 2021
Tijd:
20:15 tot 22:45
Prijs: €26,00

Op 6 november komt George Baker naar Schouwburg Concertzaal Tilburg. Geniet deze avond van zijn grootste hits. Kaartjes zijn te koop vanaf €26,00. Lijkt jou dit wat? Lees dan verder.

George Baker

Vijftig jaar staat George Baker, alias Hans Bouwens, inmiddels alweer op de nationale en internationale podia. In die vijftig jaar schreef Hans pakweg 600 songs, waaronder natuurlijk bekende hits als Little Green Bag en Una Paloma Blanca, verkocht hij 25.000.000 platen, ging twintig keer de wereld rond en bouwde héél veel herinneringen op.

Dat wil hij vanavond met je delen: een muzikale reis door de tijd! Hans wil terug naar een tijd die helaas voorgoed voorbij is, maar die nog leeft in zijn muziek, zijn hart en alles wat hij graag met zijn publiek wil delen. En nee, het is geen afscheid… Daar is George Baker nog lang niet aan toe!

Interesse?

Wil jij hier graag bij zijn? Ga dan naar de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg voor kaartjes en meer informatie. Het vindt plaats op 6 november en kaartjes zijn te koop vanaf.