Laden Evenementen

Gi-ga-groene wetenschapsquiz tijdens de Kinderboekenweek bij Gianotten Mutsaers

Informatie
Datum:
08 oktober 2022
Tijd:
15:00 tot 16:00
Prijs: Gratis
Locatie:Boekhandel Gianotten Mutsaers

De Kinderboekenweek 2022 is Gi-ga groen! In bomen klimmen en diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken of vliegeren op het strand, een hut bouwen of picknicken in het park of vogels spotten en een moestuintje maken in je eigen tuin. Er zijn heel veel boeken die kinderen helpen een echte natuurheld te worden. Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien!

Natuurlijk krijg je tussen 5 en 16 oktober weer een Boekenweekgeschenk cadeau bij aankoop van een boek. Andy Griffiths en Terry Denton, auteur en illustrator van de populaire reeks ‘De waanzinnige boomhut’, maakten het Kinderboekenweekgeschenk voor de 68ste Kinderboekenweek. Bij Gianotten Mutsaers zijn allerlei activiteiten.

Za 8 okt 15.00 -16.00 uur Gi-ga-groene wetenschapsquiz

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2022 ontwikkelde schrijfster en wetenschapper Esther Walraven de Gi-ga-groene wetenschapsquiz. De quiz is gebaseerd op Waarom je voetafdruk groter is dan je schoenmaat, een boek boordevol natuurweetjes dat zij schreef samen met milieuwetenschapper Wilfried Ivens, geschikt voor kinderen van 8-12 jaar. Voor dit evenement is het handig als je reserveert (via info@gianottenmutsaers.nl)

Meer informatie

Wil je meer info? Check dan deze website.