Laden Evenementen

Gianotten Mutsaers: Lucas de Waard en Martijn Neggers in gesprek

Informatie
Datum:
16 september 2022
Tijd:
16:30 tot 16:30
Locatie:Boekhandel Gianotten Mutsaers

Vrijdag 16 september om 16:30 uur gaan de twee bevriende schrijvers Lucas de Waard en Martijn Neggers bij Gianotten Mutsaers met elkaar en met het publiek in gesprek over hun schrijverschap en hun romans. 

De schrijvers

Lucas de Waard schrijft voor theater, televisie en film. Hij treedt veel op, schrijft graag over grote thema’s en kleine momenten en denkt dat humor en fantasie machtige wapens zijn als je iets moeilijks wil vertellen. Daarnaast is hij liefhebber van Paul Auster, Batman en gesprekken over voetbalopstellingen. Deze zomer verscheen van hem Bast, een sprookjesachtige roman over een onalledaags gezinsleven na een onalledaagse apocalyps.

Martijn Neggers richtte het literaire tijdschrift De Titaan op en schreef verder voor oa. Nieuwe Revu, Playboy en Vice, De Optimist en Tirade. Op Urk wilden ze Neggers na een reportage ‘met boeken en al op de brandstapel gooien’, in Tilburg noemen ze zijn columns een ‘deprimerende tsunami aan alledaagse sores’ en in Helmond is hij na Spoetnik überhaupt niet meer welkom. Neggers publiceerde De mensen die achterbleven (2016), Spoetnik (2018) en Leve de koning (2021). Op dit moment werkt hij aan zijn vierde roman.

Meer info

Wil je aanwezig zijn bij dit ongetwijfeld enerverende gesprek? Meld je aan via info@gianottenmutsaers.nl. Meer weten over Gianotten Mutsaers? Klik hier.