Laden Evenementen

Gladde Paling presenteert: Vissa Royale in Poppodium 013

Informatie
Datum:
26 april 2023 22:00
-
27 april 2023 04:00
Prijs: Variërend
Locatie:Popcentrum 013, Tilburg
Gladde Paling

Met al twee uitverkochte shows in 013 en een editie in de Melkweg is het voor 013 geen viscussie meer: het is tijd voor een joekel van een VISSA in onze Main! Op 26 april (KONINGSNACHT) vliegen we volledig uit de kom met onze koning van de meme-and-bass Gladde Paling, Roland Cristal, GPF en meer! Tickets zijn beschikbaar op 4 november vanaf 10:00 via 013.nl/vissaroyale.

Roland Cristal, de Franse leraar bekend van zijn track ‘Vendetta’ vol vrolijke klanken ging helemaal viraal op festivals en TikTok. Het is voor hem een groot mysterie waarom wij als ‘Oranje Leeuwen’ hier helemaal lekker op gaan. The Purge heeft het nummer geremixt en de Fransman is nu al niet meer weg te denken uit ons festivalcircuit!

GPF zoekt letterlijk het randje op in de producties. Een onmogelijk hoog tempo, lompe kicks en gekke vocalen van boerderijdieren en baby’s (let that sink in). Laatst brachten ze nog een collab uit met Vieze Asbak. Waar het om draait voor GPF is shockeren met een knipoog. Zo nemen ze Free Willie wel heel letterlijk door maar al te graag wat opblaasbare dildo’s mee te nemen. Er volgen nog meer namen voor dit rariteitenkabinet tijdens de verjaardag van onze Willie, dus houdt onze pagina in de gaten.

Meer info

De verkoop is van start! De verkoop gaat in fases, de ‘vroege Vis verkoop’ kaartjes zijn nu te koop voor €16,70. In de tweede fase, ‘Verse Vis, kost een kaartje €19,50 en als je bijna ‘Achter het net vist’ tijdens de derde fase betaal je €23,50 voor een kaartje. Haal je tickets hier!