Laden Evenementen

Gladde Paling presenteert ‘Vissa Royale’ tijdens Koningsnacht in Poppodium 013

Informatie
Datum:
26 april 2023
Tijd:
22:00 tot 22:00
Prijs: €19,50
Locatie:013 Tilburg
vissa royale

Met al twee uitverkochte shows in 013 en een editie in de Melkweg is het voor ons geen viscussie meer: het is tijd voor een joekel van een VISSA in onze Main! Op 26 april vliegen we volledig uit de kom met onze koning van de meme-and-bass Gladde Paling! Een palingdroom die uitkomt. We hebben een aaldige line-up met acts die ver onder de zeespiegel opereren.

Vol in de ankers, want de schepsels van GPF (opzoeken waar die afkorting voor staat is op eigen risico) zoeken letterlijk het randje op in de producties. Een onmogelijk hoog tempo, lompe kicks en gekke vocalen van boerderijdieren en baby’s (let that sink in). Laatst brachten ze nog een collab uit met Vieze Asbak. Waar het om draait voor GPF is shockeren met een knipoog. Zo nemen ze Free Willie wel heel letterlijk door maar al te graag wat opblaasbare dildo’s mee te nemen.

Roland Cristal, de Franse leraar bekend van zijn track ‘Vendetta’ vol vrolijke klanken ging helemaal viraal op festivals en TikTok. Het is voor hem een groot mysterie waarom wij als ‘Oranje Leeuwen’ hier helemaal lekker op gaan. The Purge heeft het nummer geremixt en de Fransman is nu al niet meer weg te denken uit ons festivalcircuit!

Dus, wie is er ready voor wat VITAMINE ZEE?