Laden Evenementen

GLITCH – Abottoir Fermé bij De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
14 april 2023
Tijd:
20:30 tot 23:30
Prijs: Variërend
Locatie:Theater De Nieuwe Vorst

Op vrijdag 14 april kun jij genieten van de nieuwste theatercreatie van Abottoir Fermé. Vanaf 20:30 begint het bij Theater De Nieuwe Vorst en de prijzen variëren tussen de €8,50,- en €12,-.

Over de avond

Glitch, de nieuwste theatercreatie van Abattoir Fermé, neemt je mee naar een mysterieuze plek waar je door de kieren van de realiteit recht de afgrond in staart. Is het een mausoleum, een existentiële wachtkamer of de lobby van een verlaten hotel?

Vijf woelige zielen treffen elkaar in een verrukkelijk vormgegeven onderwereld met verontrustende en licht psychedelische gevolgen. Wordt de wereld aangestuurd door Duivels, die in en onder onze huid kruipen en vanuit hun marmeren tombes schateren om ons aards geploeter? Of is onze werkelijkheid een multiplayer videogame, bevolkt door non-player-characters met een beperkt repertoire aan voorgeprogrammeerde zinnen en bewegingen?

Wat als je door de scheuren van onze realiteit heen zou kunnen kijken? En wat als die realiteit – zoals een platenspeler waarvan de naald is vastgelopen – aan het haperen gaat, begint te glitchen?

Praktische informatie

  • Vrijdag 14 april;
  • Vanaf 20:30;
  • Theater De Nieuwe Vorst, Willem II straat 49;
  • Meer informatie/tickets kopen? Check zeker even de website van Theater De Nieuwe Vorst!