Graphic Art Market in de Frederikstraat

Informatie
Datum:
15 juni 2024
Tijd:
10:00 tot 17:00
Prijs: Gratis
Graphic Art Market

Tilburg is weer een nieuwe market rijker: De Graphic Art Market. De eerste editie is zaterdag 15 juni van 10:00 tot 17:00 uur. Van posters, buttons, totebags tot onder andere ansichtkaarten; je shopt het 15 juni in de Frederikstraat. Lees verder.

Je vindt er meer dan twintig vormgevers. Wordt meegevoerd naar de magische wereld van dieren met de sprookjesachtige kunstwerken van de Tilburgse Joydesign. De liefde voor dieren en kleur combineert zij tot originele aquarellen en etsen. Naast haar handgeschilderde werken maakt ze ook sterke conceptuele illustraties met een boodschap die te koop zijn als ARTprints. Anouk van Esch maakt kleurrijke illustraties die moderne technieken en ambacht combineren. Haar vrolijke prenten fleuren iedere ruimte op! Speciaal voor de Graphic Art Market neemt ze een kleine lino pers mee, waar je zelf een lino printje mag afdrukken. Koffieplantje is een one woman show gerund door Medusa uit Tilburg. Haar inspiratie haalt ze uit de dingen die ze dagelijks tegenkomt, zo heeft ze ook een aantal stickers die geïnspireerd zijn op haar eigen katten. Naar deze Graphic Art Market neemt ze een collectie producten mee dat bestaat uit stickers, zines, prints, stationary en meer! De kleurrijke Tilburgse illustrator Vera Savelkouls verrast je met nieuwe toffe items, zoals bijvoorbeeld buttons, sleutelhangers en art prints.

Het artwork voor deze eerste editie van de Graphic Art Market is gemaakt door Melissa Kamp en natuurlijk staat zij zelf ook op de markt met haar kleurrijke ontwerpen. Met haar studio Klippimynd illustreert en ontwerpt zij prints geïnspireerd door de natuur, waarbij ze speelt met vorm, kleur en duurzame materialen.Speciaal voor deze editie kan je de limited edition print van het artwork van deze Graphic Art Market bij haar shoppen.

Playgrounds Illustrada

Vanaf 15 juni start ook Playgrounds Illustrada. Metershoge illustraties en kunst door heel Tilburg!  Deze gratis tentoonstelling met illustraties is te zien in het centrum van Tilburg, maar ook bij Winkelcentrum Heyhoef en op het Wagnerplein. Meer dan dertig Tilburgse, nationale en internationale kunstenaars zijn te zien tijdens Illustrada. Tijdens de Graphic Art Market vertellen ze je graag meer over de kunstwerken en waar ze te zien zijn!

Meer informatie

Graphic Art Market op zaterdag 15 juni van 10:00 – 17:00 uur in de Frederikstraat te Tilburg. Tip: Neem naast de pinpas ook contant geld mee.