Agenda

Beach Tilburg

Gratis (jeugd)beachclinics bij beachvolleybal vereniging Beach Tilburg

Wanneer: 29 juli 2021 van 14:00 tot 16:00 Waar: Beach Tilburg Entree: Gratis

Gratis (jeugd)beachclinics bij beachvolleybal vereniging Beach Tilburg

Maak kennis met deze super gave sport! Vooruitlopend op het eredivisieweekend van 31 juli en 1 augustus, geeft de beachvolleybal verenging Beach Tilburg (locatie in het Spoorpark) deze week twee gratis beachclinics aan jeugd.

Vooruitlopend op het eredivisieweekend van 31 juli en 1 augustus, geeft de beachvolleybalvereniging Beach Tilburg (locatie in het Spoorpark) deze week twee gratis beachclinics aan de jeugd.

Woensdag 28 juli – 8 t/m 11 jaar

Zit je op de lagere school en ben je 8 jaar of ouder, maak dan kennis met het beachvolleybal op woensdag 28 juli. Doe mee met de clinic waarbij je de basisbeginselen van beachvolleybal leert. De clinic sluit af met een toernooitje. Er wordt 2 tegen 2 gespeeld volgens het KBSS Systeem.

Donderdag 29 juli – 12 t/m 15 jaar

Ben je tussen de 12 en 15 jaar en heb jij altijd al willen leren beachvolleyballen? Geef je dan nu op voor de clinic van donderdag 29 juli a.s. Leer de basistechnieken samen met je vriend, vriendin, neef, nicht en laat zien wat je geleerd hebt tijdens het afsluitende toernooi.

Meedoen?

Geef je op door een mail te sturen met jouw naam en leeftijd naar Suzan via veld@beachtilburg.nl. Houd daarna je spambox goed in de gaten! Soms komt een bevestiging van jouw aanmelding daarin terecht.

Meer over Beach Tilburg? Bekijk dan de website.

Locatie