Gratis straattheaterfestival Porto Circolo tijdens Tilburgse Kermis

Informatie
Datum:
22 juli 2023
-
25 juli 2023
Prijs: Gratis
Locatie:Piushaven

Festival Circolo presenteert het gratis straattheaterfestival Porto Circolo tijdens de Tilburgse Kermis! Van zaterdag 22 tot en met maandag 24 juli vindt deze eerste editie van Porto Circolo plaats in de Piushaven in Tilburg. In en rondom het water zijn 8 spectaculaire acts te zien, van een onderwaterjongleur tot evenwichtskunstenaars. 

Programma

Tijdens de Tilburgse Kermis wordt de Piushaven drie dagen lang ondergedompeld in circus, dans en theater voor jong en oud. Te zien zijn adembenemende voorstellingen van Close Act, Lapso Cirk, EAEO, Skypunch Collective, Fabuloka, Hendrick Jan ontmoet Merel Kamp, Zinzi en Evertjan en House of Circus. De laatste twee waren afgelopen editie van Down the Rabbit Hole succesvol onderdeel van ‘A Divine Comedy’ van muziektheatergezelschap Orkater.

Piushaven

De Tilburgse Piushaven vormt het perfecte decor voor het straattheaterfestival. Niet alleen op de kade, maar zelfs in het water presenteert Porto Circolo 8 spetterende acts die een groot publiek versteld doen staan. Tijdens de Tilburgse Kermis krijgt zo ook het havengebied een stimulans.

Meer informatie

De voorstellingen van Porto Circolo zijn gratis te bezoeken op 22, 23 en 24 juli in de Tilburgse Piushaven. Meer informatie over het programma en de speeltijden is te vinden op de website.