Laden Evenementen

Gratis technofeest bij Het Verbond!

Informatie
Datum:
23 september 2022
Tijd:
22:00 tot 22:00
Locatie:Backyard Tilburg

Wauw! Op vrijdag 23 september kun jij naar een gratis technofeest bij Het Verbond. Om de laatste editie met iedereen in stijl af te sluiten, is de entree gratis. Meer weten? Lees snel verder!

Voor de aankomende editie is Beswerda (Rotterdam) geboekt en hij draait samen met twee lokale talenten Klankspektrum en Stoob. Deze editie zal worden georganiseerd bij Backyard Tilburg in de Magazijnstraat en vindt plaats van 22:00 – 04:00 uur. Na een aantal succesvolle edities voor Corona heeft de organisatie van Het Verbond besloten dat ze nog eenmaal willen afsluiten met liefhebbers voor techno en iedereen die zin heeft in een technofeest.

Beswerda

Voor de laatste editie van Het Verbond is Beswerda uitgenodigd. Deze dj komt uit Rotterdam en heeft verschillende internationale releases op zijn naam staan bij labels, zoals Afterlife, WEITER en Infinite Depth. Hij specialiseert zich in melodieuze techno gecombineerd met Inde Dance. Deze combinatie zorgt voor een unieke mix wat je niet veel vaker hoort in de clubs. Verder heeft hij op verschillende evenementen gestaan, zoals De Marktkantine, Festival de Achtertuin, Woodstock Bloemdendaal, Into the Woods Festival en nog veel meer.

Het Verbond

De organisatie is ontstaan uit een aantal studenten ongeveer vier jaar geleden. Met een passie voor de sector en de muziek is Het Verbond ontstaan. Het begon eerst als kleinschalige evenementen voor studenten maar groeide al snel uit voor een breder publiek. De locatie kenmerkt zichzelf met een ‘boiler room’ setting waarbij de dj in het midden van de zaal staat. Hierdoor ontstaat er een connectie tussen de dj, de bezoekers en de muziek. Het Verbond is ervan overtuigd dat deze verbintenis leidt tot de mooiste momenten.

Meer informatie

Het feest vindt plaats op vrijdag 23 september van 22:00-04:00. Je moet boven de 18 zijn om binnen te komen. Wil je meer weten? Klik dan hier!