Laden Evenementen

Groei van Susies Haarlok bij De Nieuwe Vorst Tilburg

Informatie
Datum:
03 november 2021
Tijd:
20:30 tot 23:00
Prijs: Variërend

Op woensdag 3 november de voorstelling Groei van Susies Haarlok bij De Nieuwe Vorst Tilburg. Lijkt het jou leuk om hierbij te zijn? Lees hier dan alle info.

De voorstelling

Groei is een muziektheatervoorstelling en een levende installatie. In coproductie met Veenfabriek en Naturalis creëert muziektheatercollectief Susies Haarlok een meeslepende audiovisuele trip.

Alle aspecten komen aan bod

Het publiek ervaart verschillende aspecten van groei. Van evolutie tot economie, van de Cambrische explosie tot het posthumanisme. We maken een trip naar het binnenste van een cel, verplaatsen ons in een woekerend megabedrijf, maken een tijdreis naar het ontstaan van het leven op aarde en beleven een visioen op de toekomst. Of dit nu troost of angst aanjaagt: je ervaart dat alle leven met elkaar verbonden is, van microscopisch klein tot astronomisch groot, van verleden tot toekomst. Groei als alomtegenwoordige kracht, vernietigend, maar ook scheppend.

Allerlei materialen

Organische en technologische materialen komen samen in een spectaculaire installatie. De performers staan in een grote bak aarde waaruit instrumenten, buizen en slangen groeien. Vloeistoffen en projecties brengen de installatie tot leven. Pulserend. Onder de huid. Gedurende de voorstelling groeit de installatie uit tot een betoverend en imposant levend object.

Interesse

Voor extra informatie of tickets kan je terecht op de website van De Nieuwe Vorst. Kaartprijzen starten vanaf €8,50.