Laden Evenementen

Groene Voeten Markt in de Reeshof

Informatie
Datum:
18 april 2022
Tijd:
11:00 tot 16:00
Prijs: Gratis
Locatie:Giardino d’Italia
Groene voeten markt

St. Op Groene Voet, Stek To Go en PlantYes, organiseren op 2e Paasdag (maandag 18 april) “De Groene Voeten Markt” bij Restaurant Giardino d’Italia, een schitterende Italiaanse tuin en bij uitstek een ruime, gezellige locatie voor de markt met als thema: alles wat je ecologische voetafdruk kan verkleinen. Lees snel verder. 

De Groene Voeten Markt

Bij eerdere edities ging het voornamelijk om het verkopen en ruilen van planten en stekjes. Deze keer is het aanbod uitgebreid met retro, ambacht, muziek en vintage kleding. Ruilen of verkopen: Het kan allemaal tijdens dit kleinschalige evenement en er is voor jong en oud wat te beleven. Dit jaar is er ook een asielplantenbingo, er zijn initiatieven voor gezond en verantwoord eten en het hergebruik van materialen. Door de dag heen zijn er verschillende verrassende workshops zoals leren stekken of het maken van natuurkunst. Muziekstudent Nisan Beyaz uit de Reeshof zal voor muzikale opleving zorgen. De markt is gratis en de mooie terrastuin van Giardino d’Italia is open tussen 11:00 uur en 16:00 uur.

Aanmelden deelnemers en vrijwilligers

Wil je deelnemen aan de markt of helpen bij een workshop? Alle informatie en het programma is te vinden op de website van stichting OpGroeneVoet en op de Facebookpagina’s van Giardino d’Italia, stichting OpGroeneVoet, Stek To Go en PlantYes.