Laden Evenementen

Guilhermo Miotto met zijn voorstelling ‘Bolistas’ naar De Nieuwe Vorst

Informatie
Datum:
05 februari 2022
Tijd:
15:00 tot 17:00
Prijs: €8,

Op zaterdag 5 februari komt Guilhermo Miotto naar De Nieuwe Vorst met zijn voorstelling: ‘Bolistas’. De voorstelling start om 15:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Interesse? Lees snel verder!

De voorstelling

Ook al zijn ze stuntelig in het samenzijn en vliegen de ballen hen om de oren, ze maken er een sport van om elkaar steeds weer te vinden.

Met freestyle voetbal en beweging van de straat brengt Corpo Máquina Society een bom van energie en levenslust het theater in. Met freestyle voetballer Nasser El Jackson, breakdancer Simon Bus, geluidskunstenaar Boris de Klerk en danseres Stasy Terehhova is het een bijzonder team waarmee choreograaf Guilherme Miotto aan Bolistas werkt. Allemaal hebben ze iets dat in het oog springt. Nasser is een beweeglijke freestyle voetballer; twee keer werd hij wereldkampioen groundmoves. Simon vouwt zich in onmogelijke bochten, net als Stasy die dat toch ook weer op haar heel eigen manier doet en Boris tovert met geluid.

Extra informatie

Lijkt het jou gaaf om deze voorstellig te bezoeken? Dat kan! Bestel gemakkelijk je kaarten via de website. Kosten hiervan zijn €8,- en studenten van FHK betalen slechts €4,-. De voorstelling start om 15:00 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen.