Hallo!? – Hoe Futureproof is Tweedehands? in Dock Zuid

Informatie
Datum:
24 maart 2023
Tijd:
19:30 tot 21:30
Prijs: Gratis

Op 24 maart organiseert Dieuwertje Vorstenbosch ‘Hallo!? – Hoe Futureproof is Tweedehands?’ in Dock Zuid aan de Ringbaan-Oost. 

Over de avond

De avond wordt een inspirerende waarbij de thema’s rond tweedehands bespreekbaar worden gemaakt en diverse sprekers aan het woord komen, waaronder een ondernemer van een Tilburgse kringloopwinkel en iemand van het Brabant Afval Team. Andere sprekers worden binnenkort bekendgemaakt.

Het idee om een open tafelgesprek te organiseren komt uit de koker van Dieuwertje Vorstenbosch die tevens met Tilburg Circulair al langer zich hard maakt voor een meer circulaire samenleving. Het fenomeen van tweedehands spullen past daar natuurlijk uitstekend bij. Vorstenbosch nodigt voor het open tafelgesprek een aantal mensen uit die direct betrokken zijn in het proces van tweedehands spullen en bevraagt hen waar zij kansen en uitdagingen zien. Het tafelgesprek is volledig open: bezoekers worden actief betrokken bij het dialoog.

Tickets

Entree is gratis als je zelf een stoeltje meeneemt. Wil je een stoeltje reserveren, dan kost de avond 5 euro. Graag wel je gratis kaartje of stoeltje reserveren via deze site.