Laden Evenementen

Happy Bachdag op meer dan 20 locaties in Tilburg

Informatie
Datum:
21 maart 2023
Tijd:
07:00 tot 21:00
Prijs: gratis
Dinsdag 21 maart is er van alles te doen in Tilburg tijdens Happy Bachdag! Om 07:00 uur begint het programma al en het duurt tot 21:00 uur. Je kunt gratis van deze dag genieten! Ben je benieuwd? Lees snel verder!

Over Happy Bachdag

Dinsdag 21 maart wordt de verjaardag, of eigenlijk de geboorte, van Johann Sebastian Bach gevierd! De muziek van Bach kenmerkt zich door herkenning en troost. Ook al heb je zijn muziek nog nooit gehoord, het voelt meteen vertrouwd en dichtbij. Tijdens de Happy Bachdag zullen verschillende musici op diverse plekken in de stad muziek van Bach ten gehore brengen.

Over deze dag

Er is een afwisselend, gratis toegankelijk programma voor je in petto. Op meer dan twintig verschillende locaties in de stad Tilburg brengen musici muziek van Bach ten gehore. Ben je benieuwd naar het hele programma? Klik hier!

De concerten worden verzorgd door professionele musici, studenten van Fontys AMPA, docenten en leerlingen van Factorium Cultuurmakers.

Happy Bachdag Tilburg is een initiatief van Sounding Bodies in samenwerking met Schouwburg Concertzaal Tilburg, Fontys AMPA, Heikese Kerk, Prorail, Factorium Cultuurmakers en Elisabeth Ziekenhuis Tilburg. Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Tilburg, Prins Bernhard Cultuurfonds, Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg, KoBra en Edward Meijer. Ontwerp icoon: Ivo van Leeuwen van TilburgsAns

Praktische informatie

  • Dinsdag 21 maart;
  • 07:00 uur tot 21:00 is er muziek te horen;
  • Het is gratis;
  • Meer informatie? Klik hier!