Laden Evenementen

Happy Falentijn: Fuckup Night in de LocHal

Informatie
Datum:
16 februari 2022
Tijd:
19:30 tot 22:00
Prijs: €5,

Op social media, op televisie en andere kanalen zie je vaak succesvolle ondernemers. Hetgeen wat we zien en lezen zijn vaak positieve verhalen en successen van personen of bedrijven. Maar waar mensen werken, worden fouten gemaakt. En juist die fouten krijg je te horen tijdens de bekende Fuckup Nights in de LocHal. Tijdens deze avonden komen ondernemers vertellen over hun grootste fouten en missers. En dat op een ludieke manier. Op woensdag 16 februari staat er na lange tijd weer een Fuckup Night op het programma. Lees verder. 
Aangezien het die week Valentijnsdag is, heeft deze editie van de Fuckup Night ‘Happy Falentijn’. Een leuke mogelijkheid om je date een leuk en komisch avondje vol fails cadeau te geven. Of trakteer jezelf op een leuke avond waarin ‘op je bek gaan’ centraal staat. Bij de sprekers dan!

De Fuckup Nights worden georganiseerd omdat we op social media enkel succesverhalen zien. En dat is volgens de organisatie jammer. Want van fouten leren we immers net zoveel, zo niet meer. Daarnaast zijn de verhalen over fouten vaak een stuk mooier, interessanter en grappiger. Tijdens de avond vertellen vier professionals over hun carrièreblunders, zakelijke missers en bad practices. Het is een avond waarbij je in een ontspannen setting luistert naar eerlijke en bijzondere verhalen over flops, falen en fiasco’s. De avond wordt gestart met een quiz en aan het eind van de avond is er een biecht voor het publiek. Allemaal onder het mom: wie geen fouten maakt, maakt meestal niets (de tekst die op de MAAWMUUR aan de Schouwburgring staat).

Sprekers tijdens de komende editie

Benieuwd welke sprekers deze editie hun grootste blunders en missers gaan delen? We zetten het op een rijtje:

  • Lotte de Laat (eigenaar van VLOTT). Voordat Lotte haar vlog-imperium opzette, was ze werkzaam in de HR. Naar eigen zeggen is haar fuckup-lijst vrij lang. Dus dat belooft wat.
  • Jos van den Broek (directeur Brabant Kennis). Momenteel toont Brabant Kennis in de LocHal een expositie waarin gereflecteerd wordt op fouten maken. Hoe toepasselijk?
  • Saskia Dellevoet (Art-fact). Deze organisatie ondersteunt Tilburgse cultuurmakers. Bij maken kan, mag en moet er wel eens iets verkeerd gaan. Maar hoe ondervond ze dat zelf?
  • Rolph Adriaansen (initiatiefnemer van Kroonluchter013 in de LocHal en ondernemer bij VanPETnaarPret). Gaat een heel mooi verhaal delen.

Meer informatie

Deze editie staat op woensdag 16 februari op het programma. De inloop start om 19:30 uur en het programma start om 20:00 uur. Tickets zijn voor €5,- (inclusief consumptie) te koop via de website. De FuckUp Nights worden georganiseerd door Bibliotheek Midden-Brabant en BANK15.

Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel dit soort verhalen luisteren? Check dan vooral de Faalcast: een podcast over faalverhalen.