Laden Evenementen

Hawijch Elders – Dutch Classic Talent bij Schouwburg Concertzaal in Tilburg

Informatie
Datum:
09 maart 2022
Tijd:
20:30 tot 20:30
Dutch Classical Talent is een van de leukste kamermuziekseries van Nederland met aanstormend talent en mooie en goed vormgegeven programma’s. Dit keer bij de Schouwburg Concertzaal in Tilburg, in de Studio. 

Hawijch Elders

Hawijch Elders brengt een ode aan de virtuoze viool vanaf de barok, via de romantiek en de neo-klassieke periode tot het heden. Alleen op het podium met een viool en de muziek van vioolgiganten, dan heb je talent, moed en karakter. En dan te bedenken dat de voormalige concertmeester van het Nederlands Jeugd Strijkorkest eerder al de Tweede Prijs én de Publieksprijs won in de finale van het Oskar Back Concours. De jury over Hawijch Elders: “Technisch en muzikaal subliem. Wat een lef om de vioolvirtuoos Paganini zo uit te dagen! Een ontwapenende en verhalende violiste met een indrukwekkende klank. Met gemak vult ze in haar eentje de zaal.”

  • viool Hawijch Elders
  • programma o.a Biber: Passacaglia ‘Schutzengel’; Rosenkranz-Sonate nr. 16 | Bach: delen uit Partita nr. 3 | Hindemith: Sonate op. 31/2 | Ysaÿe: Sonate nr.1

Tickets?

Wil jij deze voorstelling bijwonen? Dat kan! Tickets kosten slechts 5 euro en zijn te verkrijgen via deze website. De voorstelling start om 20:30 uur.

Woonsfeer Tilburg