Laden Evenementen

Henk Poort in Concertzaal Tilburg met ‘Singing with a Big Band’

Informatie
Datum:
12 februari 2022
Tijd:
20:00 tot 21:50
Prijs: €29,50

Zaterdag 12 februari komt Henk Poort naar de Concertzaal Tilburg om een geweldig concert te geven. De show begint om 20:00 uur en eindigt om 21:50. Wil je meer weten over dit toffe concert? Lees snel verder voor alle info. 

Over Henk Poort

Begonnen als operazanger is Henk Poort uitgegroeid tot een werkelijk fenomeen in ons land. Met zijn warme baritonstem stond hij op vele podia in binnen- en buitenland. Na veel succesvolle soloprogramma’s te hebben gedaan, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging met zijn eigen 17-koppige Big Band. Samen met deze fantastische muzikanten vult hij zijn tour met het mooiste materiaal uit het American Songbook. Ook de Tilburgse concertzaal wordt hierbij niet overgeslagen, waar Henk op zaterdag 12 februari muziek van swing tot luisterliedjes ten gehore brengt.

Naast zijn vele solo-optredens binnen het operagenre, was Henk in de theaters te zien in verschillende musicals, waaronder Les Misérables, 3 Musketiers en Anatevka. Daarnaast verscheen hij meerdere malen in verschillende Nederlandse films en series. In 2019 was Henk te zien in het populaire tv-programma ‘De Beste Zangers’, waarbij zijn versie van The Phantom of the Opera met Floor Jansen al meer dan 14 miljoen keer bekeken is op YouTube. Na dit hoogtepunt staat Henk Poort in Schouwburg Tilburg met Singing with a Big Band.

Tickets

Meer informatie over het evenement en tickets zijn te vinden op deze website  of via telefonisch contact met 013 – 543 22 20.