Agenda

het zonnelicht

Herfst Retraite met Milo bij meditatiehuis Het Zonnelicht

Wanneer: 28 oktober 2021 om 10:30 uur tot 30 oktober 2021 om 16:30 uur Waar: Het Zonnelicht Entree: €250,00
Bestel tickets

Herfst Retraite met Milo bij meditatiehuis Het Zonnelicht

De Herfst Retraite van meditatiehuis Het Zonnelicht is van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 oktober 2021. We gebruiken het lichaam als poort voor het spirituele ontwakingsproces. De combinatie van actieve meditatieve (dans) bewegingen, do inn en yoga helpen je toegang te krijgen tot je levensenergie en deze volledig te laten stromen, en daarmee het huidige moment te betreden. Wil jij hierbij zijn? Lees verder.

Herfst Retraite met Milo

Iedereen is op weg naar een liefdevol, gelukkig, vredig en vrij leven. Dit is precies waar de retraite samen met Milo over gaat. JeZelf leren kennen op een dieper level en ontdekken dat waar je naar op weg bent, al Hier en Nu is. Wat er ook gebeurt, wat je ook ervaart, voelt, denkt, doet – het is altijd nu. Alles wat je ervaart ervaar je in de ruimtelijke Aanwezigheid van je wezen. We verschuiven onze aandacht naar de erkenning dat alles in wezen zonder oorzaak, vrij en zonder definitie is. We beginnen experimenteel te zien hoe vrijheid geen eigen vorm heeft en al aanwezig is. Hoe meer we willen, hoe minder we hebben. Hoe meer we genoegen nemen met al wat aanwezig bestaat, hoe meer geluk en totale liefde zal schijnen door onze ervaringen heen. De reis van ontwaken is de reis dat we onthechten van datgene wat niet werkelijk waar is. We rusten in wat we in werkelijkheid Zijn.

De 1e en de 2e dag is er in de middag Aanwezigheid door beweging en Stille Aanwezigheid. De 3e dag is het in de ochtend.

Interesse?

Wil jij hierbij zijn? De kosten voor de retraite zijn €250,-. Dit is inclusief 3 x eenvoudige lunch en 2 x een warme maaltijd in de avond. Ook koffie en thee zijn inbegrepen. Let op: logies zijn niet inbegrepen. Voor meer informatie en deelname ga je naar de website van Het Zonnelicht.

Locatie