Agenda

Herfst retraite

Herfst Retraite van Mana Gezondheidspraktijk bij Het Zonnelicht

Wanneer: 31 oktober 2020 van 13:30 tot 17:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: €45,- (Early Bird)
Bestel tickets

Herfst Retraite van Mana Gezondheidspraktijk bij Het Zonnelicht

Deze herfst retraite wordt gehouden met volle maan en op een dag die volgens de Kelten Samhain genoemd werd. De overgang van de zomerperiode naar de winterperiode. De herfst is een tijd van loslaten, we hebben de overvoed van de zomer, de oogst binnen gehaald en nu gaan we langzaam richting de winter. Met bijbehorende emotie verdriet. Het is ook de tijd van de verkoudheden en griepjes, dus er mag wel voor je energiehuishouding gezorgd worden.

De herfst gaat over loslaten, we gaan ons na de naar buiten gerichte zomer langzaam naar binnen keren. Voorbereiden op de winter. Hier maken we ruimte voor, maar ook voor samenzijn en voor jezelf zorgen. Veel mensen vinden de herfst en het loslaten niet makkelijk, deze middag zal je daarbij ondersteunen.

Elementen die regelmatig in de workshops en retraites van Mana Gezondheidspraktijk voorkomen zijn onder andere Qi Gong, verschillende meditatievormen, lichaamswerk en innerlijk werk.

Extra informatie

  • Datum: 31 oktober
  • Tijd: 13.30 – 17.00 uur
  • Locatie: Het Zonnelicht
  • Kosten: €45,- (earlybird), daarna €50,-. Kom je met z’n tweeën? Dan bedragen de kosten €85,- (mogelijkheid tot inzetten van meedoenregeling)

Aanmelden gaat via chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl.

Locatie