Agenda

Herfstwandeling Walk4Gijsje een wandeling voor jong en oud

Wanneer: 23 oktober 2021 van 07:30 tot 15:00 Waar: De Commanderie Entree: €5,00
Bestel tickets

Herfstwandeling Walk4Gijsje een wandeling voor jong en oud

Stichting Gijsje eigenwijsje is een stichting die doormiddel van sportieve evenementen geld wil inzamelen en kinderen die terminaal ziek zijn wil steunen. Ditmaal organiseren ze een herfstwandeling. De herfstwandeling bezorgt bezoekers een mooie ontspannen ochtendwandeling en de stichting zamelt hiermee geld in om zieke kinderen te helpen. Het wordt een tocht voor jong en oud, dus trommel je vrienden of familie op en neem deel.

Het evenement

Op 23 oktober organiseren ze een herfsteditie van de Walk4Gijsje. Het vertrek en de finish zijn bij de Commanderie aan de Rielseweg in Tilburg. Deelnemers wandelen een route met mooie hoogtepunten zoals vergezichten, Leijdal en met wat geluk komen de wandelaars reeën tegen in de natuur van Tilburg.
De route, die voor de wandeltocht is voorzien van bewegwijzering, is ook toegankelijk voor rolstoelen. Honden mogen mee, mits aangelijnd. Een routebeschrijving is beschikbaar en er zijn voldoende rustplaatsen met zitgelegenheid. Er kan gestart worden tussen 7.30 – 10.00 uur.

Kosten

Tarieven voor deelname zijn:
Volwassen € 5,-
Kinderen t/m 12 jaar €3,50.

Inschrijven kan via deze link

Locatie