Laden Evenementen

Het 013 Cinecitta International Film Festival

Informatie
Datum:
26 oktober 2022
-
30 oktober 2022
Locatie:Cinecitta
013 cinecitta festival

Filmliefhebbers opgelet! Want het 013 Cinecitta International Film Festival staat weer op het programma. Tijdens dit festival staan er maar liefst zeventien speelfilms uit zestien landen op het programma! De vierde editie van 013 CIFF is van woensdag 26 oktober tot en met zondag 30 oktober.  

Met zeventien films uit zestien landen, negen gemaakt door mannelijke regisseurs en acht gemaakt door vrouwelijke regisseurs is het zeker de moeite waard om een bezoekje te nemen aan het 013 Cinecitta International Film Festival!

Het programma

Het programma van het CIFF is bekend gemaakt! En er staan een paar knallers bij! Om te beginnen trapt het festival af met een winnaar van het filmfestival in Cannes; ‘Close’. Een film gemaakt door Belgische regie. En Cinecitta presenteert het met trots als een speciale première op de openingsavond.

Het CIFF sluit het festival af met de film ‘magische velden’. Winnaar van vijf Hellenic Film Academy Awards voor Beste Film, Beste Eerste Regisseur, Beste Scenario, Beste Actrice en Beste Originele Score. Benieuwd naar alle films? Check het hier!

Meer info over 013 CIFF

Kan je niet wachten tot het zover is? Dan kun je op onze site nog nagenieten van de tweede editie 013 CIFF. Wil je meer informatie over het film festival van dit jaar? Dan kan je op de site van het 013 CIFF kijken! Koop je kaartjes nu.