logo
Laden Evenementen

Het Body en Mind uurtje van Mana Gezondheidspraktijk bij het Zonnelicht.

Informatie
Datum:
15 februari 2022
Tijd:
10:00 tot 11:00
Prijs: €10,

Vanaf 15 februari 2022 geeft Mana gezondheidspraktijk een uurtje Body en Mind bij het Zonnelicht. De workshop begint op dinsdag om 10:00 uur en zal eindigen om 11:00 uur. Aanmelden voor de workshop kan door een mail te sturen naar chantal@mana-gezondheidspraktijk.nl. Een proefles kost €10,- en meedoen regeling is mogelijk. Lees snel verder voor meer informatie over de workshop. 

Body en Mind

Een gezonde Body en Mind vraagt om ontspanning en inspanning. Yin en yang. Tijdens dit wekelijkse uurtje voor je Body en Mind komen beide aspecten aan bod. We maken een afwisseling van oefeningen die je helpen ontspannen en sterker maken. Oefeningen die passen in een bewuste levensstijl. Aan bod komen onder andere Qi Gong, oefeningen uit yoga, pilates, verschillende meditatievormen en mindfulness. De ene les zal meer op het activeren van het lijf gericht zijn terwijl een andere les veel meer om meditatie en het innerlijk zal gaan. Of het zal een mooie overgang van beide zijn. Naar behoefte zullen we ook samen kijken hoe je dit in je dagelijkse leven in kunt passen. Dit uurtje Body en Mind vindt plaats in het Zonnelicht. Deze ontzettend mooie locatie ligt in de binnenstad van Tilburg. We hebben daar de tuin en meditatiezaal tot onze beschikking. Meer informatie over de gezondheidspraktijk kunt u vinden op de website.

Overige informatie

De workshop wordt gegeven door Chantal van Heumen van  Mana gezondheidspraktijk. Chantal werkt o.a. vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde. Daarnaast laat zij zich inspireren door alles wat op haar pas komt en waarvan zij vindt dat passend is voor een bewuste en gezonde levensstijl. De laatste jaren is zij actief bezig met Zijnsoriëntatie. Verschillende facetten van de praktijk zijn therapie, massage, qi gong, meditatie, workshops en cursussen.

Het uurtje Body en Mind wordt op meerdere dagen in de week gegeven. Zo kan je wanneer je behoefte hebt meerdere dagen even lekker tot jezelf komen. Zie hieronder de dagen:

  • Dinsdag van 10.00 uur tot 11.00 uur;
  • Woensdag van 10.00 uur tot 11.00 uur;
  • Donderdag van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Voor meer informatie over het volledige rooster kan je kijken op de website.