Laden Evenementen

Het C.V. de Vattebieren Oktoberfest bij Café Bet Kolen

Informatie
Datum:
28 oktober 2023 20:00
-
29 oktober 2023 01:00
Frühschoppen

Zoals altijd viert carnavalsvereniging de Vattebieren op de laatste zaterdag van oktober (28 oktober) het Vattebieren Oktoberfest. C.V. De Vattebieren heet veel carnavalsvrienden welkom tijdens dit geweldige feest. Het feest vindt plaats in de residentie van C.V. De Vattebieren: Café Bet Kolen. 

Bij binnenkomst krijgt iedereen een heerlijk shotje aangeboden als ‘warming-up’. Daarna barst het feest los! Verwacht een avond met ontelbaar veel bierpullen en gezelligheid. Uiteraard zal de avond muzikaal begeleid worden met de leukste Duitse Schlagerhits und de mooiste herren und dames.

Over C.V. De Vattebieren

C.V. De Vattebieren is opgericht in 1968 en is een grote carnavalsverenigingen met maar liefst 85 gezinnen als lid. De vereniging bestaat uit een diversiteit aan leden die gezamenlijk het Bestuur, Hofkapel en de Opper met zijn raad van Elf vormen. Verder hebben ze diverse commissies die ondersteunende taken uitvoeren, en de organisatie van diverse evenementen op zich nemen. Denk aan evenementen als Het Oktoberfest, ’t Vurpruufke, de kerstbingo en nog veel meer!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze feestelijke avond kun je terecht op de website van C.V. De Vattebieren.