Laden Evenementen

Het Carel Kraayenhof Quartet bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
29 oktober 2021
Tijd:
20:30 tot 22:30
Prijs: €18,50

Op vrijdag 29 oktober om 20:30 uur komt Carel Kraayenhof Quartet bij Schouwburg Concertzaal Tilburg. Wil jij graag bij deze muzikale avond in combinatie met theater zijn? Lees dan snel verder voor alle informatie over de avond.

De avond

Met het theaterconcert 100 jaar Piazzolla eert het Carel Kraayenhof Quartet hun muzikale idool Astor Piazzolla. Voor bandoneonist Carel Kraayenhof is Astor Piazzolla een muzikale godfather, die zijn hele leven beïnvloed en gevormd heeft. De instrumentale juweeltjes worden afgewisseld met kleurrijke persoonlijke verhalen van Carel en zijn muzikale compañeros. Het beloofd een top avond te worden. Dit wil jij niet missen!

Extra info:

Ticketprijzen voor deze avond starten vanaf €18,50 voor de 3e rang, €22,50 voor de 2e rang en €25,00 voor de 1ste rang. De tickets zijn gemakkelijk te bestellen via de website. De voorstelling start om 20:30 uur maar de zaal zal al eerder open zijn zodat je eventueel alvast een drankje kan doen om lekker in de stemming te komen. Alle informatie betreffende de voorstelling vind je gemakkelijk op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.