Laden Evenementen

Het Grote Grand Prix Circus 2 bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
05 maart 2022
Tijd:
20:15 tot 21:00
Prijs: €21,

Goed nieuws voor autosportliefhebbers! Het Grote Grand-Prix-Circus keert terug na de eerste succesvoorstelling over Formule 1. Samen met Tom Coronel zorgt spreekstalmeester en sportpresentator Rob Kamphues voor een wervelende avond vol anekdotes en verhalen over legendes in de autosport. Ook delen ze eigen verhalen en ervaringen als autocoureur. De voorstelling is op zaterdag 5 maart te zien in Schouwburg Tilburg.

 Het Grote Grand Prix Circus 2

Sinds 2015 is Kamphues al één van de vaste presentatoren bij Formule 1 en andere sportuitzendingen en zit dan ook boordevol verhalen. Hij staat daarom ook wel bekend als verteller en cabaretier, of dit nu op televisie of in het theater is. Tom Coronel zorgt hierbij voor het benodigde variété. Multitasken kan hij als geen ander en hij vertelt waarom hij zelf de Formule 1 nét niet haalde en jongleert daarbij op een circusbal. Autocoureurs en circusartiesten hebben immers veel met elkaar gemeen!

 Wat kun je verwachten?

Het wordt een interactieve avond met quizzen en race simulatoren. Iemand uit het publiek neemt het op tegen de Masked Simmer, de geheimzinnige coureur die nog nooit verslagen is. Hiermee wordt een live-verbinding gemaakt vanuit een geheime locatie. Natuurlijk wordt de aandacht ook gevestigd op wereldkampioen Max Verstappen die deze avond uitgebreid wordt besproken.

Tickets

De voorstelling is te zien op zaterdag 5 maart om 20:15 uur in Schouwburg Tilburg. Tickets zijn te koop vanaf €21,- via deze website of 013 – 543 22 20