Agenda

Het grote Sansevierenja feest

Het grote Sansevierenja feest

Wanneer: 30 oktober 2021 om 20:00 uur tot 31 oktober 2021 om 02:00 uur Waar: geen locatie Entree: €20
Bestel tickets

Het grote Sansevierenja feest

Carnaval 2021 gaat gewoon door! De organisatie van ‘Het grote Sansevierenja feest’ – die bestaat uit drie heren van CV De Jassen en Michel Engel van Café De Slijterij en Heuvel 15 – verplaatsen het grote Sansevierenja feest naar zaterdag 30 oktober 2021 om 20.00 uur. Het wordt een ouderwets gezellig carnavalsfeest waar je bij moet zijn! De locatie blijft bij De vrienden van Tilburg.

Wat gaan ze doen?

Natuurlijk feesten, bier drinken, de polonaise lopen en uit hun dak gaan. En dit doe je natuurlijk met je carnavalsmaten! Dan zorgen zij voor een hele hoop toffe artiesten. Het is wel belangrijk dat je 18+ bent.

Waar?

Carnaval is natuurlijk ook een beetje nostalgie, dus heeft de organisatie ervoor gekozen om het in het oude pand van the Talk of the Town te doen, en dat is nu de Vrienden van Tilburg.

Tickets

Tickets voor het grote Sansevierenja feest kun je kopen via deze website. De tickets kosten €20. Dit is inclusief €2,50 servicekosten en administratiekosten.

Corona

Hoewel de organisatie er niet vanuit gaat, kan het zijn dat het evenement door de coronamaatregelen niet door kan gaan. Ze zoeken dan naar een geschikte andere datum. Lukt dit niet, dan krijg je de ticket kosten terug zonder de servicekosten.

Meer updates

Meer updates over het Sansevierenja feest vind je op het Facebook-evenement.